Gönderiliyor...
Hasta Ziyaret ve Refakat Kaideleri
  • Servis Ziyaretçi Kuralları ve Saatleri

• Hastanemizde her gün 08:00/22:00 saatleri arasında hasta ziyareti yapılmaktadır.

• Hastalarımızın sağlığı ve tedavilerin aksamaması için ziyaretçilerin dışarından getirdiği kokulu yiyecek ve içecekler kabul edilmemektedir.

• Hastanızın sağlığı için ziyaret sürelerini kısa tutmaya özen gösteriniz.

• Hastanemizde tedavi alan diğer hastalarımızın rahatı açısından hasta odasına ikiden fazla sayıda ziyaretçinin girmemesi, gürültü yapılmaması konusunda hassas davranılmalıdır.

• Hastalarımızın tedavi ve muayene işlemleri sırasında ziyaretçilerin odadan çıkarak hasta mahremiyetine özen göstermesi beklenmektedir.

• Ziyaret öncesi ve sonrası mutlaka ellerinizi yıkayınız.

• Ziyaret sırasında hastanın oda kapısında “Ziyaret Yasaktır” uyarı yazısı gördüğünüzde hemşire ile görüşmeden hasta odasına girmeyiniz.

• Hastalarımızı enfeksiyondan korumak amacıyla hasta odalarına çiçek kabul edilmemektedir.

• Genel Yoğun Bakım Ziyaretçi Kuralları ve Saatleri

• Hafta İçi : 10:00 -11:00 saatleri arasındadır.

• Yenidoğan Yoğun Bakım Ziyaretçi Kuralları ve Saatleri

• Hafta İçi : 10:00 -11:00 saatleri arasındadır.

• Emzirme Saatlerimiz :

• Hafta içi ve Hafta Sonu : 12:00 - 15:00  saatleri arasındadır.

• Refakatçi Kuralları ve Saatleri

• Hastanemizde refakatçilerin kalması için uygun koşullarımız sağlanmıştır.

• Refakatçinin, hastanın güvenliği açısından doktor ve hemşirelerin bilgisi dışında her hangi bir uygulamada bulunmamalıdır.

• Hemşirelerce verilen hasta bakım eğitimi kurallarına uyulmalıdır.(El hijyeni, düşme riski eğitimi)

• Hastasının yanından ayrılacağı durumda ve refakatçi değişimlerinde hemşireye haber verilir.

• Size ve hastanıza huzurlu bir ortam sağlayabilmemiz için, hasta odası ve servis koridorlarında yüksek sesle konuşmamanız, gürültü yapmamanız gereklidir. Ayrıca odalarınızda bulunan televizyonların başkalarını rahatsız etmeyecek şekilde kullanılması gerekmektedir.

• Hastalarımızın yanında sadece 1 refakatçi kalabilir.